AKTIVITETER

Från 100 kr/person
2-12 personer Hyr eka eller kanot Många aktiviteter

Unika aktiviteter hos oss!

Vi på Edens Garden erbjuder en mängd olika aktiviteter för dig och din familj, släkten, vänner, mindre grupper eller mindre företag. Klicka på den årstid du tänkte besöka oss för att se vilka aktiviteter vi erbjuder just då, klicka också på “Special” för att hitta våra specialerbjudanden.


Edens Gardens läge är mycket centralt i regionen och därmed en bra bas för en minnesvärd vistelse. Därför rekommenderar vi också att du läser broschyren om “Västmanland – the essence of Sweden”, som erbjuder massor med upplevelser utöver vårt eget utbud.
 Du är mycket välkommen hos oss för allt ifrån att paddla kanot, cykla, fiska, se bäver och till avkoppling och yoga. Du kan självklart boka våra aktiviteter, även om du inte har boende hos oss.

Vår och Sommar

Vår och sommar på Edens Garden erbjuder många olika typer av aktiviteter, allt ifrån bäversafari och kanotuthyrning till cykeluthyrning och avkoppling. Du kan även prova din fiskelycka med vår eka i trä eller ge dig ut till närliggande vandringsleder. Under våren är omgivningen är ett Eldorado för fågelskådare. Vi kan tipsa dig om det mesta som gör ditt vistelse minnesvärd.

Höst och vinter

Under hösten och vintern kan du hitta på många roliga aktiviteter hos oss på Edens Garden. Hösten är idealisk för fiskelycka som ni kan avsluta med en varm badtunna. På vintern lämpar sig allt ifrån guidad vinter-paddling i kanot, snösko-vandring, isfiske/pimpling, åka långfärdsskridskor, utomhus-grillning till att bada i vedeldad badtunna. Vi har ett gediget kontaktnät med duktiga guider som gärna guidar dig i det vackra vinterlandskapet.

Dag efter dag skapar naturen skönhet åt oss.
Allt vi behöver göra för att uppleva den är att öppna våra sinnen.